Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J69a91n 32R86á84ž

23. 11. 2014 14:31

Ano...dobře!

Karma!

P.S. To že je Zeman kvaziproblém, je fakt. Že rozdeluje společnost, je taky fakt! Ale je to jako ze Spartou a Slávií. Fandové obou klubů v domnění, že jsou jejich kluby středobodem světa se dmnívají, že jak jsou oni rozděleni, dělí se na Sparťany a Slávisty celá republika. A vůbec netuší, či nechtějí to vnímat, že zbytku republiky je Sparta i Slávia zcela ukradená. Jediná skupina lidí, která periferně tyto ryze pražské kluby vnímá, jsou fotbaloví fandové, kteří ví , že majitelem Slavie je jeden z největších podrazáků jakeho nase politilka vytvořila a Sparta je protekční klub a oba jsou z Prahy. Ale, ze by jim kvůli tomu nechutnal nedělní oběd, to vůbec.

A tak je to i s rozdělením společnosti na fandy Schwarzenberga a fandy Zemana. V Praze je Zeman téma č.1, ale pro zbytek republiky jsou hrátky pražské kavárny zcela podružné.

A hoši a děvčata co Zemana jako problém neustále vytvářejí, dělají i sobě medvědí službu. Oni se totiž stávají pro velkou množinu občanů problémem a když se najde charismatický "rapl", který bude chtít tento umělý, ale notně už otravujicí pražský problém (Zeman/Schwarzenberg) vyřešit, to bude teprve průšvih.

Demokracie má i stinné stránky a prezidentská volba to naznačila. Historie má mnoho příkladů zničujiciho vlivu demokratických voleb na vývoj společnosti, která byla v rozkladu..

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
živnostník, snílek