Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sledovat, či juknout na zpravodajství, tu, či onde, proč ne. Pokud si člověk udrží vlastní rozum a úsudek, nemělo by jej to až tak ovlivnit. A pokud o tom někdo něco napíše, jeho věc. Nakonec snad polovina blogů je na toto téma. Vašeho nevyjímaje;-)

1 0
možnosti
MS

Jestli ta tzv. "propaganda" nespočívá jen v tom, že se na ČT24 říká něco jiného, než co by si přál konkrétní divák slyšet. :-P

3 0
možnosti
Foto

Ta propaganda je na všech programech stejná, ČT24 má jen více politických pořadů.

4 1
možnosti
Foto

Ano, propaganda je na všech našich programech obdobná.

Ale něco se dá dozvědět na slovenské TA3, nejpokleslejší jednoznačně naše ČT a ČT24.

Však již byl ředitel ČT Martin Dvořák za protiruskou a protiputinovskou propagandu vyznamenaný Bruselem, že jej navrhli do nějaké mediální rady.

Včera o tom byla zmínka v televizi.

Takže sledování ČT je skutečně adrenalinová záležitost, protože takto nelhali ani komunisté před rokem 1989.

4 1
možnosti
AV

Dovolím si tvrdit, že Goebbels propagandu založenou na taktice FUD (fear, uncertainity, doubt) nevynalezl. Stačí si třeba vzpomenout, kdo první strašil peklem a zároveň nabízel jednoduché řešení. Římská církev z této taktiky žije dodnes a ne špatně. Goebbels byl katolík a pravděpodobně se jím cítil být do konce života, takže o katolické propagandě věděl své a její prosté schema dotáhl pro potřeby nacistů ještě o level výše.

4 1
možnosti
Foto

Tuším, že byl Goebels z katolické církve vyobcovaný kvůli svému manželství.

Jinak souhlas R^

0 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, proč tedy autor onen CH4 sleduje ? Levný adrenalin ? Vždyť jak se dá nesledovat Novu s telenovelami , lze nesledovat i ČT4.:-)

2 0
možnosti
AS

A74d57a52m 65S12t27a87v55a

6. 12. 2014 9:33

Autore, přečetl jsem si jenom pár vašich vět, a přidávám se k těm, kterým se nelíbí politické programy na ČT 24, které svou monotónní jednostranností devastují myšlení diváků a svévolně vytvářejí blbou náladu v zemi. Jako třeba redaktorka Fridrichová - ta svým selektivním sekernictvím,  vůči některým politikům, zanesla takový mor, že hanba mluvit - tím neomlouvám řadu jejích kolegyň. Fridrichová nedávno referovala o jakési  agentuře Blaník. Právě jsem si to pustil, a větší vulgární čuňárnu aby pohledal. I když s vulgaritami prezidenta  nesouhlasím, vůbec se mu nedivím, že na takto veřejnosti prezentované čuňárny, ať už politiky nebo některými medii uveřejněné, reaguje jak reaguje.  I když s tím nesouhlasím, vůbec mu to nemám za zlé. Média nám prezentují  daleko větší  čuňárny, a co je nejhorší, zákeřné a zákeřně předváděné.

4 2
možnosti
Foto

Ad/ Stava

Trochu to máte popletené. Paní Fridrichovou jsem na ČT4 ještě neviděl.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
živnostník, snílek