Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nove nadrazi v Brne? A k cemu? V dobe prumysloveho strojirenskeho rozmachu Brna, v dobach max. vyuziti zeleznicni dopravy s nim nikdo nic nedelal. V dobe, kdy je Brno nejvetsi vesnici v Evrope, do niz uz skoro nikdo nejezdi, se to stale dokola resi? Brnensti radni to je opravdu smes na politovani a zvraceni soucasne.

0 0
možnosti

Vy pochopitelně ráčíte být z Prahy. Dovolím si říct, že přemístění nádraží v Brně je rozhodně smysluplnější projekt než slavný tunel Blanka. Dokonce i levnější. Má ovšem jednu zásadní chybu. Umožňuje budoucí rozvoj Brna, stejně jako dálnice Brno Vídeň. Z těchto důvodů se nesmí realizovat.

0 3
možnosti

Ten rozvoj Brna je vidět, tam za řekou, kde jsou soudy atd. Nikdo se tam nezdrží ani o vteřinu dýl, než je nucen svou prací. Krásné Jižní centrum vyrůstá!

1 0
možnosti

J54a84n 75R11á87ž

27. 10. 2014 16:01

Odstranit Onderkův pomník na nám. Svobody? Jsem proti. Kde jinde na světě mají hodiny, kde určit přesný čas umí jen tvůrce a iniciátor, pan Onderka?

To je rarita, která dělá z Brna originalitu!

P.S. Každý velikán má svůj pomník. Ponechejme " velikánovi" Onderkovi jeho pomník, který je v lidovém podání nazván po něm.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS