Diskuse

O komunistech, kotlebovcích, levici a pravici.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Korporátní média prostě tolerují jen ty strany, které nejsou korporacím nebezpečné - jednoduše řečeno, jde o alternativy téhož. . Ten, kdo od médií nedostal požehnání, je jakýmsi bubákem, kterého se osttaní, korporacemi povolené strany musí distancovat, jinak si to polepí a stanou se také bubáky.

0 0
možnosti

Základní hodnoty pravice a levice popsány logicky, ale zařazení TOPky k levici moc nerozumím.

1 0
možnosti

Tím, že se ODS bratříčkuje s TOP 09, tak jí v žádném případě nelze považovat za pravicovou stranu. Kdy to její členstvo pochopí a konečně se zbaví neslaných nemastných Fialů či zprofanovaných Bendů, o Němcové ani nemluvě...

1 1
možnosti
Foto

Pokud se nepletu, tak v posledních volbách dostali komunisti přes 700 000 hlasů. Nicméně, dejme tomu, že dalších 3 miliony lidí volili jiné strany s tím, že si krom jiného, nepřejí dialog s komunisty. Co Vy na to?

A je to tak zřejmě v pořádku. Ta zkušenost s Komunisty tu prostě je. Nejsem asi pro zákaz KSČM, ale tohle mi přijde jako naprosto legitimní součást a naopak i nutná součást demokracie.

1 0
možnosti

J43a90n 31R38á47ž

8. 3. 2016 15:00

Faktem ovšem je, že v roce 2010 dostali komunisté 590tis.hlasů a v roce 2013 už 740tis.hlasů. A když reálně uvažujeme, že Babiš jim vzal min.100tis.hlasů, je jasné, že jejich volební potenciál roste a věčně se ignorovat nemohou. Očekávat se dá v roce 2017, díky "plastelinové" středolevé a zbabělé politice Sobotky (Chovanec to nezachrání) úbytek voličů ČSSD, Babiš nějaké mocné nárůsty v absolutním počtu také nebude mít, tak buď ortodoxní levičáci nepůjdou k volbám nebo získá další hlasy KSČM. Co s tím, když bude chtít někdo sestavit většinovou vládu?

0 0
možnosti

Trefně napsáno, zasloužená karma!R^:-)

0 0
možnosti